Съдът отмени не само здравната карта на Москов, но и

...
Съдът отмени не само здравната карта на Москов, но и
Коментари Харесай

Таня Андреева: У нас се разкриват толкова болници, сякаш всички са болни

Съдът анулира освен здравната карта на Москов, само че и пръстовите отпечатъци и двата спомагателни пакета. Това сподели в утринния блок на БТВ някогашният министър на опазването на здравето Таня Андреева Таня Андреева е родена на 7 юли 1973 година в София. Завършва Медицинския... към профила. Пропуските не са единствено чисто юридически – това не е опрощение, добави тя.

Трябва да има ясно изразена позиция в идващите 5 година какво би трябвало да се случва в опазването на здравето. Политиката, която се води, е проблем на опазването на здравето. Трябва да е ясно какъв брой и какви лечебни заведедения ще има. Държавата би трябвало да има ясна политика към държавните и общинските лечебни заведения, акцентира Андреева.

Време е да се наложи мораториум за откриване на нови лечебни заведения, до момента в който страната не си обясни какви лечебни заведения й трябват и какво ще финансира. С разкриването на толкоз лечебни заведения оставам с усещането, че всички у нас са заболели. Това не е обикновено, има нещо сбъркано. Докато не се преборим с лобитата на фарма промишлеността и някои частни лечебни заведения, това няма да спре, съобщи Андреева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР