Съдът остави в ареста бившия полицай за убийството на психолога

...
Съдът остави в ареста бившия полицай за убийството на психолога
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста обвинения за убийството на психолога Иван Владимиров

Съдът остави в ареста някогашния служител на реда за убийството на психолога Иван Владимиров, съобщи " Нова телевизия ".

Софийският градски съд дефинира мярка " Задържане под стража " на Румен Тонев, упрекнат в убийството на психолога Иван Владимиров.

Доказателствата, събрани досега сочат, че Румен Тонев може да е направил закононарушението, в което е упрекнат, има действителна заплаха да извърши закононарушение или да се укрие. В материалите по делото има показания на очевидец, който твърди, че на 8 февруари е чул звук и на стълбите и срещнал Румен Тонев, който му споделил: " Иван искаше да ме убие ".

Данните за предходни конфликтни връзки със съседите сочат, че има риск от нови такива, в случай че му бъде избрана по-лека мярка за неотклонение, стимулира се съдът. Освен това преместването на тялото демонстрира, че е изработен опит да се прикрият следите от закононарушението, а не да се помогне на потърпевшия. По делото има и показания на свидетелка, която твърди, че преди време Тонев два пъти е вадил оръжие против телефонен механик и против комшия.

Независимо, че обвиненият е оправдан за нелегално държане на муниции, фактът, че е бил осъждан за сходно закононарушение, води до извода, че не постоянно е спазвал законовите условия.

В наличието на длъжностен бранител Тонев е употребил правото да не дава пояснение.

Определението на Софийски градски съд не е дефинитивно и предстои на тъжба в 3-дневен период от през днешния ден.

Психологът Иван Владимиров - Нав беше погубен след съседски скандал в София в сряда. Той умря на място, откакто беше застрелян в главата със законно притежаван револвер.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР