Съдът нареди на директора на държавното предприятие Пристанищна инфраструктура да

...
Съдът нареди на директора на държавното предприятие Пристанищна инфраструктура да
Коментари Харесай

Съдът нареди държавата да каже кой удълбава канала към ТЕЦ-а на Доган

Съдът подреди на шефа на държавното дружество " Пристанищна инфраструктура " да даде отговор на обществото кой удълбава канала към пристанището до Топлоелектрическа централа " Варна ", благосъстоятелност на почетния водач на Движение за права и свободи Ахмед Доган. Това излиза наяве от, което не предстои на обжалване.

Решението на съда във връзка заявление за достъп до социална информация на жителя С.Ц.С. В началото на ноември 2020 година той е изискал копие от подписано съглашение сред Директива за птиците " Пристанищна инфраструктура " и държавното дружество " Транспортно строителство и възобновяване (ТСВ) " ЕАД за удълбочаване на Канал 1 и Канал 2 на пристанище " Варна ", както и копие от капиталовия план.

Гражданинът не получава отговор от държавното дружество на настояването си и завежда дело против " Пристанищна инфраструктура ", което печели. Административният съд във Варна анулира безмълвният отвод на генералния шеф на държавно дружество " Пристанищна инфраструктура " Ангел Забуртов.

Съдебният състав връща делото като кореспонденция на генералния шеф за изговаряне по заявката, подадено от С.Ц.С.

В претекстовете си съдът показва, че двете сдружения са държавни организации на бюджетна прехрана и изразходват обществени средства. И двете са под шапката на Министерството на превоза, осведомителните технологии и известията.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР