Съдът наложи ефективни присъди на четиримата мъже, извършили кражба на

...
Съдът наложи ефективни присъди на четиримата мъже, извършили кражба на
Коментари Харесай

Ефективни присъди за бандити, обрали банкомат в Сапарева баня

Съдът наложи ефикасни присъди на четиримата мъже, направили кражба на пари от банкомат в град Сапарева баня. Те бяха хванати при интервенция, извършена от чиновници на отдел " Криминална полиция " в ГДНП и техни сътрудници от ОДМВР-Кюстендил.

Припомняме, че в ранните утринни часове на 9 ноември 2017-а, трима мъже лишиха касета с пари в размер на 8700 лв..

При огледа бе открито, че закононарушението е осъществено посредством взривяване на вратата на АТМ-устройство на банка в града.

При гърмежа бяха нанесени вреди на обща стойност от 21 280.58 лв.. По-късно те направиха опит да лишават и други касети, съдържащи 17 400 лв., само че закононарушението бе осуетено след интервенция на полицейски чиновници от Дупница.

В хода на работата бе открит и техен помощник. Изяснено бе, че те са се придвижвали с откраднат лек автомобил " БМВ Х5 " и регистрационна табела, издадена за друго транспортно средство. След намесата на полицията те бяха открити, хванати и предадени на органите на правосъдната власт.

Вчера съдът утвърди съглашението, подписано сред Районната прокуратура - Дупница и отбраната на четиримата подсъдими, направили в съучастничество кражбата.

Пред магистратите подсъдимите са се признали за отговорни за осъществените от тях закононарушения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР