Съдът е одобрил споразумение, сключено между Окръжна прокуратура – Благоевград

...
Съдът е одобрил споразумение, сключено между Окръжна прокуратура – Благоевград
Коментари Харесай

Ефективно наказание за подсъдим, обвинен за разпространение и държане на наркотици

Съдът е одобрил съглашение, подписано сред Окръжна прокуратура – Благоевград и отбраната на подсъдимия С.К., упрекнат за осъществено от него закононарушение по член 354а, алинея 2, изр. 2, т. 4, вр. алинея 1, изр. 1, прочие 4, прочие 5, вр. член 26, алинея 1 и член 29, алинея 1, б. „ а “ от Наказателен кодекс.

Той се е признал за отговорен за това, че вечерта на 23.02.2019 година на улица пред дома си в с. Самуилово, община Петрич, популяризирал високорисково наркотично вещество – коноп (марихуана). Подсъдимият продал дрогата, разпределена в 3 обекта, на разположение от същото село. Освен това К. държал в дома си за разпространяване 1,05 грама от същия опиат.

Престъпното действие е било осъществено от него при изискванията на рисков рецидив, откакто е бил осъждан за тежко съзнателно закононарушение.

Подсъдимият С.К. се е съгласил да му бъде наложено наказване от шест месеца „ отнемане от независимост “ при първичен „ общ “ режим на изтърпяване и санкция в размер на 1000 лв., оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР