Съдържанието на вота на недоверие предизвика много дискусии, защото поводите,

...
Съдържанието на вота на недоверие предизвика много дискусии, защото поводите,
Коментари Харесай

Валери Жаблянов: Кабинетът да не чака похвали и възхищение

Съдържанието на вота на съмнение провокира доста полемики, тъй като мотивите, които държавното управление дава, са доста. Въпросът е коя от областите, в които държавното управление не се оправя, е от най-голямо значение за обществото. Наистина се озорвам за кажа дали това е демографският срив, закриването на общински лечебни заведения или корупцията. Те са предмет на остро неодобрение на жителите, означи той пред БНР.

Жаблянов напомни, че първата парламентарна секта, която съобщи желание за избор на съмнение, беше тази на господин Марешки. После имаше радикална смяна в позицията.

Жаблянов обаче не разяснява аргументите за смяната в позицията на "Воля ".

По-нататък депутатът от Българска социалистическа партия посочи, че препоръчаният от държавното управление бюджет с ниско равнище на преразпределение и по формулировка е противообществен.

"Някои спомагателни разноски са позитивна стъпка, само че са замразени обществени разноски, които са основни. Въпросът е какво става с качеството на живота. Имаме пазар, на който цените порастват по-бързо от разноските на държавното управление. Жилищната повърхност в София се е качила с 30-40 на 100 през последната година. Знаем какъв е растежът на съществени хранителни артикули. Става дума за гигантска операция и всички българи го усещат на гърба си ", сподели Жаблянов.

Едно държавно управление е определено да си прави работата. Не могат да чакат удивление и от президента. Оценката ще пристигна на избори, акцентира Валери Жаблянов в отговор на въпрос за несъгласието на ръководещите с оценката на президента Радев.

"Ще подготвим претекстовете, ще обсъдим с парламентарните групи. При всички случаи вотът ще бъде до края на годината. България не може да бъде дискредитирана от това, че има съпротива и тя работи ", акцентира Валери Жаблянов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР