Съдържание:1. Подаръци за Свети Валентин за жени2. Подаръци за Свети Валентин

...
Съдържание:1.	Подаръци за Свети Валентин за жени2. Подаръци за Свети Валентин
Коментари Харесай

Кои са най-желаните подаръци за Свети Валентин

Съдържание:

1. Подаръци за Свети Валентин за жени2. Подаръци за Свети Валентин за мъже  Кои са най-желаните дарове за Свети Валентин

Свети Валентин е несъмнено най-романтичният празник в годината. Той дава специфичен мотив, на който да зарадвате половинките си и вие, от своя страна, да се почувствате обичани. Затова подаръците за празника на влюбените постоянно провокират неспокойствие, само че и доста съмнение.

Затова ето няколко насоки за най-желаните дарове за Свети Валентин:

1. Подаръци за Свети Валентин за дами

- Цветя за Свети Валентин

Тази класика в никакъв случай няма да излезе от мода! Безспорно цветята си остават любимец на нежния пол и постоянно се избират дневно като Свети Валентин. Затова мъжете могат да заложат на цветя като рози, хризантеми, лалета и така нататък Също по този начин букет красиви цветя си подхожда съвършено с кутия шоколадови бонбони и вино. По този метод се удовлетворят всички сетива на дамите и по тази причина се оказва най-сигурният избор за съвършен подарък!

- Изненади за Свети Валентин

Жените обожават изненадите и те са едно от най-любимите им неща на Свети Валентин. Затова мъжете могат да отключат творчеството си и да разсънят романтика в себе си. Най-класическите изненади включват пътека от запалени свещи или поръсени листа от рози. Често те водят до същинския подарък, само че в действителност детайлът на изненадата е основната причина за щастието на дамите. Те обичат да се усещат специфични, по тази причина изненадите в тяхна чест са пряк път до сърцето им!

- Бижута за Свети Валентин

Бижутата са несъмнено един от най-желаните дарове за 14 февруари! Жените обичат лъскавите аксесоари и сигурно ще се зарадват на красиво колие или елегантни обеци. За тях тези дарове носят същинска романтика и са извънредно подобаващи за мотив като този.

2. Подаръци за Свети Валентин за мъже

 Подаръци за Свети Валентин

- Парфюми за Свети Валентин

Това сигурно е един от най-желаните дарове от мъжете. За мощния пол е от огромно значение да излъчва неустрашимост, а парфюмът много способства за това. Ето за какво доста дами избират да подарят точно това на половинките си и да издигнат тяхното самочувствие!

- Изненада за Свети Валентин

Шокиращо или не, мъжете също могат да бъдат сантиментални. Затова един от най-предпочитаните дарове от тях е също изненадата. Те обаче нямат толкоз високи условия като дамите и могат да се зарадват даже единствено на вкусно приготвена вечеря, която просто да не чакат. Мъжете харесват да бъдат обгрижвани от обичаната си и по тази причина неслучайно съществува фразата Любовта минава през стомаха!

- Скъпи аксесоари за Свети Валентин

Мъжете са ценители на качествените аксесоари. Затова те биха се радвали на грациозен портфейл, колан или първокласен часовник. Всички те обаче би трябвало да бъдат от естествена кожа, с цел да се оцени качеството. Така или другояче, дамите в никакъв случай няма да сгрешат, в случай че изберат точно подобен подарък за своите половинки.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР