Съд в американския щат Северна Каролина постанови, че измамен съпруг

...
Съд в американския щат Северна Каролина постанови, че измамен съпруг
Коментари Харесай

Измамен съпруг осъди любовника на жена си за 750 000 долара

Съд в американския щат Северна Каролина постанови, че излъган брачен партньор би трябвало да получи 750 000 $ за нанесени вреди от любовника на брачната половинка си, съобщи Франс прес.

Кевин Хауърд завел делото в град Грийнвил откакто разкрил, че брачната половинка му си има ухажор. Тя поискала бракоразвод след 12 години брак, като го упреквала, че той работел доста и това унищожило брачните им връзки. Кевин наел обаче частен детектив, който разкрил, че от няколко месеца половинката му има извънбрачна връзка с сътрудник от офиса, който постоянно гостувал в дома им. Разгневеният Кевин завел дело по силата на закон, датиращ от 19 век и допускащ на член на брачна двойка да съди оня или онази, които счита за виновни за краха на брака "посредством злонамерени или несправедливи дейности ". Законът е в действие в няколко американски щата.

През 2010 година в Северна Каролина съд постанови изплащането на 9 милиона $ на жена, обвиняваща любовницата на брачна половинка си, за съсипването на 33-годишния им брак.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР