Събуждате се сутрин и на челото ви има огромна пъпка!

...
Събуждате се сутрин и на челото ви има огромна пъпка!
Коментари Харесай

Топ 5 аварийни козметични трика, които трябва да опитате възможно най –скоро

Събуждате се заран и на челото ви има голяма пъпка! Аварийните трикове за хубост могат да ви оказват помощ да излекувате тези нежелани и изненадващи бедствия, които несъмнено могат да съсипят деня ви.

Не се примирявайте с неприятностите и не сядайте безпомощно,  оставяйки ориста да взема решение сегашното и бъдещето като ви праща тези бедствия. Бъдете самодейни и хванете ориста в личните си ръце. Използвайте тези бързи ефикасни козметични трикове и продължете  деня си без никакво терзание и грижи.

1. Неочаквана пъпка

-Вземете пресен и естествен гел от алое вера и го изсипете гела във форма  за лед. Оставете гела да замръзне за известно време и ще получите кубчета лед от алое като незабавни дифузори за пъпки.

-Използвайте кубчетата алое върху пъпките си и ще видите моментални резултати. Правете това всеки ден, с цел да премахнете изцяло пъпките.

2. Счупен нокът

-Вземете малко парче хартия и го залепете върху счупения си нокът с транспарантен лак. След изсушаване нанесете стремежи цвят покритие върху счупения си нокът и ето го, нокът ви е като нов още веднъж.

3. Плешиво леке

-За да покриете плешивите петна в профил, просто ви би трябвало четката за серпантина, това е всичко. Използвайте четката си за серпантина и я навийте върху бебешките косми на плешивото си място и незабавно ще създадете заблуда за гъста коса на глава. Този спешен трик може да се употребява, когато желаете стегната прическа и желаете да извършите това плешиво място невидимо неотложно.

4. Петна

-Вземете четка за зъби и върху нея поставете пласт паста за зъби и поръсете щипка сода за самун. Използвайте тази примес върху засегнатите области на лицето си и ще видите незабавни резултати за нула време.

5. Напукани и сухи устни

-Вземете парче хартия съгласно размера на устните си и го накиснете в сурово мляко. Залепете тази напоена хартия върху устните си за 3-4 минути и се радвайте на незабавно меки устни.

Тези трикове не са по никакъв начин комплицирани и не изискват кой знае какви артикули, с цел да се осъществят и да замажат ситуацията. Както към този момент беше казано, резултатът от тях е краткотраен. След като излезете от затруднената обстановка, можете да се заемете съществено с зародилия проблем.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР