Събрани са необходимите подписи за приемане на решение за изключване

...
Събрани са необходимите подписи за приемане на решение за изключване
Коментари Харесай

Националният съвет на БСП съгласен Георги Гергов да бъде изключен от БСП

Събрани са нужните подписи за приемане на решение за изключване на пловдивския началник на социалистите Георги Гергов от Българска социалистическа партия. По проблема се произнесоха всички висши контролни и групови органи на партията – Общопартийната контролна комисия, работната група по случая, Изпълнителното бюро и Националният съвет на Българска социалистическа партия. 

Припомняме, че във вторник Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия предложи на Националния съвет на Българска социалистическа партия Гергов да бъде изключен от партията. Това се случи след приемане на отчета на работната група, управлявана от Кристиан Вигенин, основана във връзка противоуставното привикване на съвещание на Областния съвет в Пловдив, чийто ръководител е Гергов. Сред претекстовете е записано " жестоко нарушение на уставни правила, касаещи отговорностите на партийните членове ". 

По-рано през днешния ден, Изпълнителното бюро на градския съвет на пловдивските социалисти разгласи, че застава зад водача си. Утре цялото управление на БСП-Пловдив ще е на " Позитано ", с цел да връчи позиция за снемане на политическото доверие от управлението на партията. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР