Събрани от различни краища на източна Европа, Александър Иванов, фронтмен

...
Събрани от различни краища на източна Европа, Александър Иванов, фронтмен
Коментари Харесай

"Maze Hunters" с премиера на новия им видеосингъл “Things That I Need”

Събрани от разнообразни краища на източна Европа, Александър Иванов, фронтмен на бандата, вокал и темп китара, Дмитрий Военов – бас, Евгени Обручков, който свири и с група „ Звездолет “, е барабанист, Валентин Панчев - соло китара, а Даниел Георгиев е мениджърът на групата.

Те слагат началото на „ Maze Hunters “ през 2018 година , в София. Обединява ги ползата към различната музика от Изтока и Запада, като дружно основават един неповторим микс от двата свята.

Песента им “Youth ” е първата за тази година, а последващо парче, което почитателите чакат с неспокойствие е новият им сингъл и видео към него – “Things That I Need ”.

Режисирано от Христо Михалков, видеото към песента за пръв път ще бъде презентирано през днешния ден – 

Специални посетители ще са “Innerglow “, които пък ще открият вечерта със своя специфичен акустичен сет. Групата е измежду ярките нови феномени на българската музикална сцена.



Текстът на новата им ария е написан от Александър Иванов и Валентин Панчев:

“Названието на песента приказва защо е… Диалог самичък със себе си, който водиш и си задаваш въпроси „ Какво изобщо желая от всичко това? “, „ Какъв път да избера? “. Самата мелодия е по-меланхолична. Допринася чувството за размисъл “.

" Всяка ария ни е доста друга от останалите. Ние към момента търсим нашия жанр. Но също с годините разбрахме, че не би трябвало да се ограничаваме от стилове, да можем да опитвам и да разтеглим обсега си за тон “, прибавиха момчетата.

Лятото „ Maze Hunters “ ще вземат участие в “Hills of rock ” в Пловдив.

Видеото към новата ария може да видите: 

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР