Съблекалнята на Манчестър Юнайтед след поражението с 0:4 от Евертън

...
Съблекалнята на Манчестър Юнайтед след поражението с 0:4 от Евертън
Коментари Харесай

Съблекалнята на Юнайтед била взривоопасна след загубата

Съблекалнята на Манчестър Юнайтед след провалянето с 0:4 от Евертън е станала взривоопасна, написа Daily Mail. Играчите са били гневни, като ядът им се е стоварил един върху различен след мача на „ Гудисън парк”.

Мениджърът Оле Гунар Солскяер задържа тима си в съблекалнята повече от половина час след провалянето, преди да излезе и обществено да се извини на почитателите.

Футболистите почнали да се атакуват един различен, да се упрекват за случилото се, освен това на висок звук, който се чувал в коридора.

Пол Погба още веднъж с изострен език към съотборниците си

„ Оставихме мениджъра да приказва, щабът приказва и те споделиха цялостната истина. Това, което направихме на терена не е почтително за съотборниците, за екипа, за хората, за индивида с оборудването, за всички. Те дават всичко от себе си, с цел да се представяме ние добре”, съобщи Пол Погба в понеделник вечерта.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед и неговият асистент Майк Фелан организираха среща, с цел да обсъдят какви промени ще са нужни, с цел да се усъвършенства клубът през лятото.

Вътрешни източници настояват, че обстановката при „ алените дяволи” сега не е по-добра от времето, когато Жозе Моуриньо стартира да губи почва под краката си в клуба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР