ФОРТ УОЛТЪН БИЙЧ, Флорида (AP) — Само два дни преди

...
ФОРТ УОЛТЪН БИЙЧ, Флорида (AP) — Само два дни преди
Коментари Харесай

Летец, застрелян от помощник, влюбен в малката сестра и целящ да купи къща на мама, казва семейството

ФОРТ УОЛТЪН БИЙЧ, Флорида (AP) — Само два дни преди заместник-шерифът във Флорида да го простреля, военновъздушните сили на Съединени американски щати авиатор Роджър Фортсън се обади у дома, с цел да разбере какво желае 10-годишната му сестра за рождения си ден.

Това беше характерен жест за 23-годишния мъж от Атланта, който се влюби в момичето и беше предан да оказва помощ на нея, по-малкия брат и майка му да просперират, споделя фамилията му.

„ Той се опитваше да ми даде всичко, което в никакъв случай не можах да получа за себе си “, сподели майка му, Чантемеки Фортсън, в четвъртък в конференция във Форт Уолтън Бийч, където синът й живееше, когато беше погубен.

Той беше нейният „ подарък “, сподели тя, мъжът, който я научи да обича и да прости и служи като неин асистент служащ и консултант.

Заместник-шериф на окръг Окалуза простреля Фортсън на 3 май. Служители на шерифа споделят, че той е работил при самоотбрана, до момента в който е отговарял на сигнал за вълнения в жилищния комплекс. Но юристът по гражданските права Бен Кръмп,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР