Събитието „Дигитализирай това 2.0“ събра отново хора с интереси към

...
Събитието „Дигитализирай това 2.0“ събра отново хора с интереси към
Коментари Харесай

Започна записването за второто издание на курса по дигитален маркетинг на Враца софтуер общество

Събитието „ Дигитализирай това 2.0 “ събра още веднъж хора с ползи към цифровия маркетинг във Враца. В актовата зала на СУ „ Козма Тричков “ експерти в тази сфера споделиха опит и забавни обстоятелства за това по какъв начин да бъдат достигнати и извоювани потребителите. Събитието на Враца програмен продукт общество даде началото на акцията по кандидатстване за новия курс по цифров маркетинг, който те провеждат и който ще стартира в края на февруари.
Записването за него към този момент започва и всеки, който желае да взе участие може да съобщи това като попълни електронна форма, която може да откри на http://school.vratsasoftware.com/digital-marketing/, като крайният период за това е 13 февруари. Подборът ще се реализира в четири стъпки, кандидатстване онлайн посредством електронна форма. Вторият стадий са предварителни проби по британски език и общи знания по маркетинг, те се организират на място, в ИТ центъра, който се намира на ул. “Кокиче “ 14 във Враца. Третият стадий е решение на задача у дома. И четвъртият стадий е малко събеседване, където се преглежда и направената задача.
Единият от лекторите в курса, Ивайло Йорданов, описа по време на „ Дигитализирай това 2.0 “ за неговия опит в цифровия маркетинг, за това от къде е почнал, за работата му в известни компании и по какъв начин е стигнал до отварянето на лична организация, която развива тези услуги във Враца, където пазарът е към момента нов.
Ивайло отговори и на доста въпроси от публиката свързани с това по какъв начин може да се осъществя всеки приключил курса по цифров маркетинг. Според него има търсене на такива експерти, а и всеки може да употребява насъбраните знания за развиването на лични бизнес хрумвания. В неговата организация към този момент има човек, който работи откакто е приключил миналогодишното издание на курса, като с разширение на активността и навлизането на други такива компании, опциите за реализация ще се усилват.
Йоана Христова, която е преподавател от миналогодишния курс по цифров маркетинг, показа по време на събитието „ Дигитализирай това 2.0 “ какъв брой е значимо наличието, което сътворяваме с цел да спечелим потребителите. Тя даде съответни образци и сподели сполучливи рекламни артикули, които превземат аудиторията и ангажират потребителите дълготрайно. Според нея в свят, в който всички са затрупани от разнородни реклами е значимо не просто да желаеме от някой да купи нещо, а да го спечелим като обожател и другар. Това може да стане с изобретателни послания и дела. Тя сподели въздействащи видеоклипове и описа по какъв начин са основани, по какъв начин работят и кое ги прави толкоз положителни.
Йоана, също като Ивайло е родена във Враца. Тя е приключила езиковата гимназия в града. Сега е публицист, публицист и текстописец, който има вяра, че качественото наличие стои в основата на всеки сполучлив бизнес. Работила е с голям брой започващи компании, печатни и онлайн медии, основани в Англия, България, Норвегия, Холандия и Съединени американски щати.
Емилиян Кадийски описа повече за Враца програмен продукт общество, за това какво са постигнали досега и по какъв начин ще продължи да се развива сдружението. В момента се организира 9-месечния курс по програмиране, който ще приключи през есента тази година. Той даде и повече информация за идния 4-месечен курс по цифров маркетинг, който започва в края на февруари.
Също по този начин текат и заниманията по програмиране за най-малките Coder Dojo, те са за възпитаници 3-4 клас и са под формата на увлекателни игри и задания. За повече информация и записване може да последните http://school.vratsasoftware.com/dojo/. За малко по-големите възпитаници са курсовете на Телерик академия, които се организират на 3 места във Враца.
Емо Кадийски също по този начин онагледи по какъв начин се е трансформирал света посредством новите технологии и какъв брой значима част от живота на хората заемат в този момент. В тази връзка дигитализацията е нужна за всеки бизнес и организация.
Враца програмен продукт общество към този момент четири години развива софтуерната промишленост в града и района. Към момента над 250 индивида са се присъединили в провежданите образования, доста от тях към този момент са се осъществили в тази сфера. 24 индивида от приключилите курса по програмиране работят в 3 софтуерни компании във Враца. Продължават и другите действия на организацията като HackVratsa, CodeWeek Враца, Лов на богатство и други, които се радват на огромен интерес.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР