Събират пари за специализирана линейка за кюстендилската болницаПървото по рода

...
Събират пари за специализирана линейка за кюстендилската болницаПървото по рода
Коментари Харесай

Събират пари за специализирана линейка за кюстендилската болница

Събират пари за профилирана кола за спешна помощ за кюстендилската болница
Първото по рода си събитие „ Traditional Fuel – Ride “ се организира през днешния ден в Кюстендил. Това е взаимен план на сдруженията „ Кафе Рейсър клуб България “, „ Живот на колела “ и „ Кюстендил има сърце “.
Откриването стартира с галерия „ Моторна снимка – определена международна сбирка “,
подредена във фоайето на Драматичния спектакъл в Кюстендил и продължи с „ Traditional Fuel – Ride “ на централния площад „ Велбъжд “.
Събитието е с благотворителна цел, която планува събирането на 180 000 лева за кола за спешна помощ
със профилирано съоръжение за Многопрофилната болница за интензивно лекуване „ Д-р Никола Василев “ в Кюстендил, сподели Бетина Георгиева от организацията „ Кюстендил има сърце “.
„ Нашата идея с ръководителя на „ Кафе Рейсър клуб България “ Иван Мушев и Бетина Георгиева
от „ Кюстендил има сърце “ е да съберем нужната сума за пазаруването на профилирана кола за спешна помощ за превозване на пациенти до други здравни заведения при потребност от профилирана помощ.
След среща с шефа на локалната болница разбрахме,
че в Кюстендил няма подобен автомобил. Аз персонално, като претърпял акцидент, съм наясно какъв брой е мъчно да се откри такова подпомагане. Амбицията ни е да наберем парите
за профилиран автомобил “, каза  Георги Георгиев от „ Живот на колела “.
Фотографиите, подредени в залата на Драматичния спектакъл в Кюстендил, са дело на международно приетите създатели Иво Иванов и Станислава Дамянова, които са дали 46 свои фрагмента за благотворителното събитие.
„ Минималната цена е 250 лева за кадър, само че концепцията е всеки да даде колкото може и желае
над тази цена. Освен покупката на фотографии, дарения се набират и посредством банкова сметка, както и посредством дарителски кутии, сложени през днешния ден на местата на събитията в града “, описа Бетина Георгиева.
„ Кампанията ни няма да спре дотук, ще продължи и отсега нататък. Целта е през днешния ден да бъде сложено началото “, показаха уредниците.
Програмата на събитието през днешния ден включваше музикални осъществявания, дефиле на мотори, атрактивни осъществявания. „ Надаваме се до края на годината да съберем нужната сума. Вярваме, че можем да го реализираме “, споделиха още уредниците на благотворителното събитие.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР