Нашият президент Джо Байдън искаше да бъде тук днес. Той

...
Нашият президент Джо Байдън искаше да бъде тук днес. Той
Коментари Харесай

Нанси Пелоси подкрепя Камала Харис, докато грандовете на Демократическата партия се подреждат

Нашият президент Джо Байдън искаше да бъде тук през днешния ден. Той се усеща доста по-добре и се възвръща бързо и чака с неспокойствие да се върне на пътя. И желая единствено да кажа няколко думи за нашия президент.

Наследството от достижения на Джо Байдън през последните три години е несравнимо в актуалната история. В един мандат той към този момент е... да, може да пляскате. За един мандат той към този момент надмина наследството на множеството президенти, изкарали два мандата.

И за първи път се срещнах с президента Байдън посредством сина му, Бо. Работихме дружно като основни прокурори в нашите щати. И тогава Бо постоянно ми разказваше истории за татко си.

Той би приказвал за това какъв татко и какъв мъж е Джо Байдън. Качествата, които красавецът, уважаван в татко си, са същите качества, които съм виждал всеки ден в нашия президент-- неговата почтеност, неговата честност, неговата отдаденост към вярата и фамилията му, огромното му сърце и неговата обич, дълбока обич, на страната ни. И съм очевидец от първа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР