събира политическия си актив на конгрес. Очаква се председателят на

...
събира политическия си актив на конгрес. Очаква се председателят на
Коментари Харесай

ГЕРБ с отчетно-изборно събрание днес, Борисов ще бъде преизбран?

събира политическия си актив на конгрес. Очаква се ръководителят на партията Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, чийто мандат изтече през ноември предходната година, да бъде избран отново. Не се чакат рокади във висшето управление на.

Дневният ред включва лични и структурни промени в партията - избор на ръководител, заместник-председатели и нови членове на Изпълнителната и Контролната комисии. По правилник предварителни номинации за председателския пост не се вършат, като процедурата планува това да става по време на събранието. Подобен сюжет обаче не се чака и активът на обезпечено ще преизбере своя водач.

Последно най-висшият конгрес на партията се организира през май предходната година, когато бяха определени новите заместници на Борисов - Томислав Дончев и Даниел Митов, като предходните - кметовете на София и на Бургас Йорданка Фандъкова и Димитър Николов - останаха в партийното управление като членове на изпълнителната комисия.

Очаква се Дончев и Митов да запазят постовете си. По информация на БНР ще има само промени в състава на Изпълнителната и Контролната комисии.

Очаква се Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да показа своя разбор на настоящата политическа конюнктура и да насочи своите послания към структурите на партията.

В Националното заседание на ще вземат участие близо 1100 делегати и посетители от цялата страна, депутати, евродепутати и представители на локалната власт.

Форумът ще се организира н " Интерекспо център " в столицата от 12 часа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР