са длъжни да поемат тази отговорност и да положат

...
 са длъжни да поемат тази отговорност и да положат
Коментари Харесай

Георги Свиленски : Готови сме на разговор с ПП, няма нищо общо между правителство и хартиена бюлетина


" " са длъжни да поемат тази отговорност и да положат всички старания България да има държавно управление. Без постоянно държавно управление няма по какъв начин да има бюджет, няма по какъв начин да бъдат признати законите, свързани с Плана за възобновяване и резистентност. Следващи избори ще произведат същото, по тази причина политиците би трябвало да създадат всичко допустимо България да има държавно управление. Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия зам.-председателят на ПГ на " за България " Георги Свиленски във връзка номинацията на акад. Николай Денков за министър председател с втория на мандат на " ".

Заявихме ясно, че няма по какъв начин да подкрепим държавно управление с мандата на ГЕРБ. Това не значи, че България не би трябвало да има държавно управление, съобщи Свиленски.

" " и " " потеглиха първо с някакви условия, през днешния ден показаха и претендент за министър председател - дано да ни поканят на диалози и да забележим по какъв начин те виждат това държавно управление, добави той.

Условието им за отхвърлянето на измененията в Изборния кодекс е безусловно недопустимо за нас. С непреодолими условия няма по какъв начин да бъде открита поддръжка. За да бъде определено държавно управление, трябват 121 гласа. Поставяйки такива условия, просто няма да имат 121 гласа. Говорят за кабинет на малцинството – не става. Темата е България да има кабинет, който да взема решение проблемите на хората, уточни социалистът.

Ние няма да се откажем – това решение е премислено и преценено. Изборният кодекс ще бъде подобен, какъвто беше признат. Няма нищо общо сред държавно управление и хартиена бюетина. Това са радикално разнообразни неща, съзнателно вкарани в дебата от Политическа партия и Демократична България. желае да бъдат решавани обществените проблеми, проблемите на левите хора, акцентира Георги Свиленски.

Ние сме партия, която може да седне да приказва с всички, които желаят да приказват. Очакваме да забележим програмата и целите на Политическа партия и Демократична България, сподели още Свиленски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР