„С всяко ново изявление, правителството на ГЕРБ се забърква в

...
„С всяко ново изявление, правителството на ГЕРБ се забърква в
Коментари Харесай

Таско Ерменков: С какви пълномощия Върбакова представлява държавата по сделката с ЧЕЗ в Чехия?

„ С всяко ново изказване, държавното управление на ГЕРБ се забърква в скандал. За мен е безусловно е неясно- с какви компетенции Гинка Върбакова е в Чехия, с цел да договаря от името на страната, с цел да се включи страната в договорката. "

Това съобщи пред БТВ националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България " Таско Ерменков. „ До там я докарахме, една Гинка Върбакова да ни е посланик със специфични поръчения ", разяснява той. Относно обвиняването на ГЕРБ, че Българска социалистическа партия яхват свадите, Ерменков разяснява, че не левицата е родила абсурда с Върбакова.

„ Не е наше държавното управление, чийто вицепремиер атакува евродепутати и патриарха на Русия с непристойни думи. И се запитвам, този министър председател солидаризира ли се с вицепремиера си? Думите на Валери Симеонов дискредитират цялата страна ", безапелационен бе той.

Таско Ерменков разяснява като победа на обществото, което бе оприличено от ГЕРб, като „ тъмни сили ", изтеглената от държавното управление Истанбулска спогодба. „ Победиха вероизповеданията и академичната общественост ", добави той.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР