С всяка своя публична поява Кание Уест и Бианка Ченсори

...
С всяка своя публична поява Кание Уест и Бианка Ченсори
Коментари Харесай

Защо Кание публикува голи снимки на Бианка

С всяка своя обществена поява Кание Уест и Бианка Ченсори карат всички още веднъж да приказват за тях. Двойката е меко казана провокативна и до момента в който рапърът се пробва да прикрие оптимално лицето и тялото си, брачната половинка му показва обилно формите си. И мнозина са на мнение, че нейните тоалети не са толкоз персонален избор, колкото предпочитание на Йе.
 Бианка Ченсори и връзката й с Кание Уест - какво мислят родителите й
Бианка е захласната от Кание - какво мислят родителите й за връзката им

Напълно предстояща реакция

Дали Бианка се облича по този начин под напън или просто двойката споделя еднакъв ексцентричен жанр, едва ли ще разберем. Но тези дни в малко видео в обществените мрежи видяхме по какъв начин Кание Уест изяснява за какво разгласява разголените фотоси на жена си, за които всички го подлагат на критика.

За него всичко е много просто - тя е красива и го прави същински благополучен. И явно той желае да се похвали с това на всички.
 Снимка 655174

Освен това дефинира Ченсори за негова муза и съобщи, че музиката му прави неговите почитатели щастливи, тъй като той е благополучен в компанията на жена си. И убеди всички, че връзката им се развива повече от ужасно.

Близо седмица двойката се подвизаваше в Милано, където посети не едно и две събития, част от Седмицата на модата. Освен на фешън ревюта, където бяха на първия ред, те бяха и на няколко празненства, проведени от рапъра за показване на новия му албум.

Kanye West & Bianca spotted barefoot in Italy.
— Keano (@UTDKeanoo)  Кание Уест с поредна възбрана към Бианка Ченсори
Какво още не разрешава Кание Уест на Бианка Ченсори

Все повече хора обезпокоени за връзките им

Много почитатели на Кание Уест разясниха, че са същински щастливи да видят остарелия Йе, който се усмихва, танцува, пее, забавлява се от сърце и наподобява е загърбил депресивните положения. A Бианка беше компактно до него и за пръв път я виждаме да се усмихва толкоз, написа Metro.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР