С времето, рано или късно, всяка истина излиза наяве. Наред

...
С времето, рано или късно, всяка истина излиза наяве. Наред
Коментари Харесай

Китай: Белият дом разиграва представление, което коства човешки животи

С времето, рано или късно, всяка истина става ясно. Наред с множеството открити данни, става все по-ясно и развиването на епидемията от COVID-19 в Съединени американски щати. Продължаващото обществено тиражиране на откровени лъжи от редица американски политици демонстрира техният нарцисизъм, тъмни планове и неналичието на морал пред лицето на общото предизвикателство.

На 15-и т.м. президентът Доналд Тръмп заяви, че в Съединени американски щати още от 11 януари са почнали изследвания на ваксина против ковид, което обаче е подозрително, защото преди този момент той твърдеше, че до края на януари новата болест е била непозната в страната му. В допълнение, до 13 март американското държавно управление не предприе никакви ограничения за отбрана на своите жители.

Тези нови изказвания на американския водач за времето, когато са почнали изследвания за ваксина против COVID-19, дават мотив да считаме, че експлоадирането на епидемията в самите Съединени щати се е случило много по-рано от съобщаваното все още от управляващите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР