С времето на жените е натрапена представата да се страхуват

...
С времето на жените е натрапена представата да се страхуват
Коментари Харесай

Да живеят посивелите коси!

С времето на дамите е натрапена визията да се опасяват да оставят косата си напълно естествено да побелее. Понякога обаче не се замисляме, че това да уловиш житейската си истина, да изразиш полезностите си, които ти персонално усещаш като значими, е най-същественото нещо на света. Външните белези постоянно са очевидци на това, което сме научили, изстрадали, само че надмогнали. Затова те заслужават освен поклон само че и надълбоко удивление пред изкуството на живота и духа на индивида.

Още на първия ден от кинофестивала в Кан 63-годишната Анди Макдауъл направи на пух и прахуляк една остаряла представа, като даде да се разбере, че посивелите коси могат да наподобяват изключително стилно. Макдауъл гордо развя естествените си сиви коси, без да се тормози от любопитния взор на фотоапаратите. Ако съдим по чаровния й тип, концепцията се вписва изключително добре с изискания й жанр. Актрисата нямаше потребност от бижута, с цел да подчертае визията си. Натуралният й тип свърши цялата работа.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Andie Macdowell (@andiemacdowell)

Към клуба на естествената визия се причислиха и Хелън Мирън, чийто сребристо-бели връхчета бяха центъра на вниманието, както и Джоди Фостър, която е горделив собственик на няколко ласкателни сиви кичура към лицето й, които й придават в допълнение обаяние.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от 74th Cannes Film Festival (@cannes2021)

Само преди няколко седмици Сара Джесика Паркър също сподели прошарените си корени на фотография, направена за продължението на „ Сексът и градът “. Косата се трансформира в същинско знаме на идентичността и натуралния външен тип, което няма самообладание да бъде развято от от ден на ден дами  по света, които желаят да заявят себе си с цялостно гърло, без да разрешават някое тясно разбиране да им се изпречи на пътя неканено.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от SJP (@sarahjessicaparker)
 Джейн Бъркин и Шарлот Генсбур в Кан – всичко за майка ми
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР