С водосвет за здраве, успех и благополучие, Янтра започна подготовката

...
С водосвет за здраве, успех и благополучие, Янтра започна подготовката
Коментари Харесай

Вили Вуцов посочи вратата на трима

С водосвет за здраве, триумф и благоденствие, Янтра стартира подготовката си за втория дял от шампионата във Втора лига. Годината потегли по вода за играчите на Вили Вуцов, които организираха първото си бегово занятие за 2024 година под дъжда на стадион " Христо Ботев ".

На първата подготовка участваха няколко нови момчета, в това число и към този момент включилите се публично към тима за Айвън Ангелов, Александър Петров и Васил Василев.

През пролетния полусезон екипа на Янтра няма да носят Петър Иванов, който беше в Габрово като преотстъпен и се завръща в Черно море, и Иван Василев, чийто контракт изтече и той реши да търси ново предизвикателство. Със състава се разделя и бранителят Иван-Йоанис Атанатос.

Янтра ще тренира двуразово в Габрово до 22-ри януари. След това съставът ще организира 10-дневен лагер край морето. Планирани са 8 контролни срещи. Първата от тях ще бъде преди заминаването за лагера, на 19 януари против Спартак (Плевен). По всяка възможност дуелът ще се състои в Трявна.
 Янтра взе нападател на Берое
Янтра взе нападател на Берое

Васил Василев третото ново попълнение на отбора от Габрово през зимата

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР