С Vienna Classic Orchestra пристига звездата на Виенската държавна опера

...
С Vienna Classic Orchestra пристига звездата на Виенската държавна опера
Коментари Харесай

Пускат допълнителни блокове за бляскавия концерт на Vienna Classic Orchestra

С Vienna Classic Orchestra идва звездата на Виенската държавна опера сопрано певицата Джудит Халас, а диригент е приетият и прочут в целия свят Ърнест Лещер
Поради големия интерес към блестящия коледен концерт на филхармоничния Vienna Classic Orchestra на 8 декември (събота) в зала 1 на НДК, ще бъдат отворени спомагателни блокове. Билетите за блокове номер 17, 18 и 19 към този момент са в продажба на цени от 30 до 60 лева в мрежата на Eventim - България, както и онлайн на https://bit.ly/2Sx2ZzN.

Организаторите от АРТ БГ поучават всички искащи да се допрян до превъзходното музикално прекарване да закупят своите билети незабавно.
Членовете на оркестъра идват в София с пряк полет от Виена на 6 декември, като по време на престоя си у нас ще създадат няколко телевизионни гостувания както и генерална подготовка.
С Vienna Classic Orchestra идва звездата на Виенската държавна опера сопрано певицата Джудит Халас, а диригент е приетият и прочут в целия свят Ърнест Лещер, работил в тясна връзка с Виенската филхармония.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР