С възрастта възрастният мъж започнал да страда от слабоумие, затова,

...
С възрастта възрастният мъж започнал да страда от слабоумие, затова,
Коментари Харесай

Дом за престарели хора поощрява 93-годишен слaбоумен дядо да използва проститутки

С възрастта възрастният мъж почнал да страда от малоумие, по тази причина, когато при него идва секс труженичка, те просто в другарска компания гледат красиви фотоси.  Проститутките идват постоянно в дома за престарели, с цел да прекарват там време с 93-годишен мъж, който има малоумие. Ема, прослужила в секс промишлеността 30 години, получава пари за ежемесечните визити и даже се е харесала на фамилията на дядото, написа New York Post.

И въпреки възрастният мъж с всички сили се старае да беседва със своята гостенка, самата жена признава, че " сините му блестящи очи " споделят доста повече. " Правя го за другарството, за общественото взаимоотношение, за страстта. Но главното е секса. Гледам в сините му очи и незабавно разбирам какво той желае. Персоналът на дома за престарели хора особено постила аления килим, когато пристигам аз ", споделя Ема.

Ема и стареца единствено се допират едни други, само че за тях това значи доста повече. " Седим с него и преглеждаме картинки - не, не секс картинки, а тези, на които са изобразени обичаните му движимости. Онова, което му е забавно. Пием от нашия обичан коктейл и се любуваме ", споделя Ема.

Деменцията може да има съществено въздействие върху половото увлечение, някои губят либидото си, а при други желанието се усилва.
Затова в Австралия бе учредена специфична благотворителна организация, която си сътрудничи с проститутки по молба на фамилиите на възрастни хора.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР