С въвеждането в модификационното портфолио на 1.5-литровия TSI бензинов двигател, SKODA KAMIQ

...
С въвеждането в модификационното
портфолио на 1.5-литровия TSI бензинов
двигател, SKODA KAMIQ
Коментари Харесай

SKODA KAMIQ и SCALA с нова топ версия

С въвеждането в модификационното портфолио на 1.5-литровия TSI бензинов двигател, SKODA KAMIQ и SCALA получиха нова топ модификация, която дава обещание подобрена динамика на пътя и допълнително удоволствие от ръководството.

Задвижващият елемент на новите версии 1.5 TSI на KAMIQ и е четицилиндров турбо с оптималната мощ от 150 конски сили и е възможно да бъде смесен както с шестстепенна ръчна, по този начин и със седемстепенна роботизирана DSG предавателна кутия..

Изцяло новите пазарни оферти SCALA и на SKODA са и първите модели на марката, които разполагат с новата технология Wireless SmartLink, която гарантира още по-елегантно решение по отношение на синхронизирането на мобилен телефон посредством Apple CarPlay и Android Auto с бордовата система на автомобила.

Удобството за потребителите става още по-високо в композиция с наличната система за безжично зареждане на телефони, при която е необходимо мобилното устройство (стига да поддържа технологията) единствено да бъде сложено в съответното гнездо.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР