С вълнуващ спектакъл „Милион метчи“ Танцова формация „Астра“ отбеляза 35-годишнината

...
С вълнуващ спектакъл „Милион метчи“ Танцова формация „Астра“ отбеляза 35-годишнината
Коментари Харесай

Кметът на Благоевград връчи Почетен знак на Галя Златкова – основател и дългогодишен ръководител на Танцова формация „Астра“

С трогателен театър „Милион метчи“ Танцова групировка „Астра“ означи 35-годишнината си.

Момичета от първите випуски на групировката танцуваха паралелно до най-малките попълнения. Концепцията на спектакъла „разходи“ публиката от Япония до Близкия Изток, през Испания до приказните самодиви, скитащи из нашенските полета. Пищност на костюми, автентичност на изразните средства, артистизъм, младост и гений дефилираха на сцената в спектакъла „Милион мечти“, дълго подготвян за отбелязване на годишнината.

„След този прелестен театър съм още по-сигурен, че Благоевград е богат. – сподели кметът Илко Стоянов – Богат със своите млади и надарени хора, богат с силата да се основава нещо красиво.“

В знак на благодарност за дългогодишния труд и отдаденост на идеята да въодушевява и възпитава в хармония своите девойки, кметът Илко Стоянов връчи Почетния знак на Община Благоевград на основателката и дългогодишна ръководителка на Танцова групировка „Астра“ Галя Златкова.

Пълната зала в Американския университет не можа да побере всички искащи да се допрян до силата на Танцова Формация „Астра“. Днес от 19:00 часа групировката ще има второ зрелище на спектакъла „Милион мечти“.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР