С цял принц се хвали танцьорката Мис Тигрова. Палавата брюнетка

...
С цял принц се хвали танцьорката Мис Тигрова. Палавата брюнетка
Коментари Харесай

Мис Тигрова заби принц

С цялостен принц се хвали танцьорката Мис Тигрова. Палавата брюнетка се фука, че е забила богат милионер, който я глези като принцеса, научи HotArena.

Скандалната дива го назовава „ моят принц ” и не стопира да му изпраща целувки. Стриптийзьорката, чието име е Мая, обаче не издава името на възлюбения си. Ясно е единствено, че той се грижи повече от добре за нея.

Двойката се любува на ваканцията в първокласен хотел в Боровец, на разходки измежду природата и на ски пистите. Доскоро еротичната танцьорка твърдеше, че й е писнало от българските мъже, до момента в който не заби милионер.

„ Те са едни селяндури и отпадъци. Слагат примамки първоначално, че са умни, красиви и богати, а след това стартират да ми желаят пари... Какви мъже са това? Никакви! ”, избухна интернет сензацията през февруари.

Месец по-късно Мая е на крилете на любовта. Много от почитателите й обаче са уверени, че новият й мъж е ски инструктор.

Преди време тя имаше връзка със фамилен мъж, който беше много по-възрастен от нея. Ревността на палавата танцьорка бе толкоз мощна, че тя се опита да му разбие брака с клипче на тях двамата, написа „ България през днешния ден ”.

След скандалните разкрития за „ Цецо Боклука ”, както наричаше гаджето си Мая, той я заплаши със съд. В следствие тя се оплака, че той я е пребил.

На танцьорката от много време не й върви в любовта. Мая даже разгласи онлайн кастинг, с цел да си откри гадже.

Тя направи специфичен уебсайт, в който претендентите можеха да се борят за ръката й. Сред условията й бяха искащите да са от София, да пратят текст с име, възраст, растеж, специалност и настояща фотография.

Дали новата й възлюбена е издържал условията и тестванията, не е ясно. Каквото и да е, наподобява Мис Тигрова най-сетне е разкрила любовта.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР