С трудна победа започна сезона Ювентус, който защитава титлата си

...
С трудна победа започна сезона Ювентус, който защитава титлата си
Коментари Харесай

Дебют на Роналдо в Ювентус, победата срещу Киево бе трудна

С сложна победа стартира сезона Ювентус, който пази купата си във футболното състезание на Италиял Отборът от Торино завоюва с 3:2 като посетител на Киево. Двубоят беше формален дебют за португалската звезда на първенците Кристиано Роналдо, който обаче не съумя да означи гол в първия си мач в Серия А.

Мачът стартира с минута безмълвие в памет на жертвите от нещастието в Генуа, където преди няколко дни се срути авто мост и лиши живота на 43 души.

Сами Кедира откри резултата за гостите още в 3-ата минута. Домакините първо изравниха след гол с глава на Мариуш Степински в 38-ата минута, а в 56-ата поведоха след тъкмо изпълнена дузпа на Емануеле Джакерини.

Ювентус изравни след автогол на Матиа Бани в 75-ата минута. В последните минути на мача Стефани Сорентино избави два удара на Кристиано Роналдо, а в добавеното време резервата Федерико Бернадески донесе успеха на първенците.

Малко преди гола на Бернадески подадение на Марио Манджукич беше анулирано след обзор на системата за видеоповторение (VAR) поради игра с ръка на Роналдо, секунди преди Манджукич да прати топката във вратата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР