С традиционно силна лекционна част стартира фестивалът за здравословен живот

...
С традиционно силна лекционна част стартира фестивалът за здравословен живот
Коментари Харесай

14-тият Фестивал “Здравей, Здраве” - обновен, обогатен и мъдър

С обичайно мощна лекционна част започва фестивалът за здравословен живот и създаване на здравна просвета “Здравей, Здраве ” в Пловдив. Този уикенд, в Дома на науката и техниката и Градската градина в Пловдив се организира 14-то му издание.

Акцентът е върху здраве, мъдрост и мощ. Вбогатата стратегия са включени голям брой практики и извършения с лектори - опитни холистици, психолози, обучители, които комбиринат естествени и научни подходи. Темите обгръщат израстване на съзнанието, различни способи за оцеляване, антично знание от Тибет и Тракия, паралелно до съвременни технологии за проучване кръвта на клетката, интегративен метод към здравето, родова и кармична терапия, и доста други, описа пред Дарик родовият и холистичен терапевт Аида Марковска - създател на рубриката по Дарик " Новото време ".



Всеотдайните лектори преглеждат здравето и благополучието от голям брой аспекти като споделен опит и себепознание. За своите-лектори, които споделят опита си без хонорар, уредниците са подготвили подарък с идея, текстилно цвете, направено от дете с церебрална парализа, чиято рехабилитация и религия в изцелението, поддържа от сърце екипът на фестивала.



В практичната част посетителите могат да се включат в спортната стратегия, в йога практиките, практики по пеене, танц, медитации, дихателни извършения, антистрес лечения.



Входът за всички събития е свободен.

За децата са планувани арт работилници- креативен занимания, занимания за дребни гении.

Фестивалът се организира напълно с непринуден труд, всяка година по пролетно време, към този момент 14 следващи години. От обичайно Пловдивски се трансформира в народен, разпростира и придвижва самодейността по цялата страна със своите над 23 дъщерни фестивала, всеки със независима, богата и приспособена с географското място стратегия.

“Холистична платформа за образование на здравна просвета ”- по този начин посетителите дефинират приноса на фестивала, а уредниците предизвестяват: Елате в точния момент, с цел да си намерите място!

Още запредстоящите лекциите, спортните тренировкинаоткрито, духовнипрактики, танциимузика, базар-изложение, арт-работилнички иощемногоразнообразнииполезнисъбития, част от огромната стратегия на тазгодишнотоиздание на " Здравей, здраве ", чуйте в изявлението с Аида Марковска - един от уредниците на Фестивала.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР