С този емблематичен цитат адвокат Марин Марковски охарактеризира положението с

...
С този емблематичен цитат адвокат Марин Марковски охарактеризира положението с
Коментари Харесай

Тя, милата, още страда за градинките, храстите и дърветата в Младост

С този емблематичен откъс юрист Марин Марковски охарактеризира ситуацията с Десислава Иванчева.
Нарушенията на правата на моя клиент са изконни. Срещу госпожа Иванчева е повдигнато обвиняване без задоволително законни учредения. Заради това идват нарушаванията при последващите дейности. Това разгласи юрист Марин Марковски, който пази задържаната за приемане на рушвет кметица на регион „ Младост” Десислава Иванчева.
Марковски обаче не видя проблем в процедурата за назначение на заместител на Иванчева, само че акцентира, че задържаната кметица е могла да разписва документи от ареста, тъй като ѝ влиза в отговорностите. Никой в администрацията на регион „ Младост” няма отношение към обвиняването, добави юристът пред Нова телевизия, който подсети, че каквото не е неразрешено, е позволено.
Същевременно юристът разкри и, че имало запис на диалог сред Десислава Иванчева, също задържаната ѝ заместничка Биляна Петрова и някогашния кмет на „ Младост” Петко Дюгеров. В него те говорили коя секретарка какво кафе прави и кой с кого спи в общината – естествени общински злословия, съгласно юриста. Тя, благата, още страда за градинките, храстите и дърветата в „ Младост”, разказа положението на клиентката си Марковски. На единия път си загуби главата, на другия ще откри справедливостта – уповавам се с мен да поеме по другия път, добави юристът.
Марин Марковски предвижда, че 9 месеца ще трае следствието и, че няма да бъдат събрани други доказателства. Напоследък, за жалост, се получават правосъдни неточности – и с делото на господин Борисов, заведено от госпожа Йончева, се получи такава (бел. ред. – Марковски пази Бойко Борисов по делото за клюка, което Елена Йончева води против сегашния премиер). На първа инстанция не бяха позволени очевидци – на Йончева позволиха четирима очевидци, на нас – двама. Адвокатът изрази убеденост, че на втора инстанция ще има смяна на „ това неправилно решение”. Доказахме, че Йончева е взела 7-800 000 лв. от Българска национална телевизия посредством компании и това не беше оспорено от самата нея – по времето, когато беше дружно с премиера Сергей Станишев, сподели Марковски. Грозно, жестоко, погрешно, рисково – по този начин юристът разяснява и, че Йончева била споделила в ефир, че Борисов бил измамник. Не може в прав текст да се приказват обиди и да споделя, че те са записани в претекстовете на правосъдно решение, акцентира Марковски.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР