С това време навън вероятно вече сте извадили от гардероба

...
С това време навън вероятно вече сте извадили от гардероба
Коментари Харесай

7 стайлинг идеи как да носите апрески в града

С това време на открито евентуално към този момент сте извадили от дрешника си някой типичен модел Timberland, топлите UGG-сове или даже сте прибягнали до добре познатите Moon Boots, които нормално носим единствено в планината. Още през есента обаче фешънистите ни демонстрираха, че нямаме потребност от сняг и дъжд, с цел да обуем апрески и то в градски условия. А този сезон сигурно най-вайръл са моделите на  и Prada, който от ден на ден се прокрадват из нюз фийда ни в Инстаграм.
               

Виждаме, че някои инфлуенсъри самоуверено комбинират тези зимни обувки с ефирна копринена рокля вид „ нощница “ и елегантно палто, а други избират по-спорен oversize аутфит. Докато трети еклектично съчетават апреските със състезателен чеп и обемен р – нещо комфортно и в това време елегантно за по-студените дни, само че най-много през уикенда, когато ние дефинираме дрескода си.

Но пък в снежно време наложително прекосяваме из градските улици с тези размери пухкави якета, в които се усещаме най-топло и несъмнено. Същото може да се каже и за апреските, може би най-сигурният метод, че краката ни ще останат сухи. Но пък както се вижда – този сезон той е и много съвременен, тъй че си заслужават инвестицията.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР