С това чудесно общуване с Бога ще се спасим един

...
С това чудесно общуване с Бога ще се спасим един
Коментари Харесай

Рядка чудотворна молитва към Исус Христос за здраве

С това отлично другарство с Бога ще се спасим един различен от настоящото зло, ще помогнем да запазим здравето на душата и тялото! Тази молитва ни е дадена от един от светиите – благоверният Йоан Кронщадски…

Исус Христос ще помогне на всички и ще ги защищити от заболявания

Най-силната опозиция против дявола във всяка обстановка, в това число и в актуалната, е откровената молитва към Бога. Понякога не знаем за това, само че Бог ще ни избави със светите молебствия на вярващите хора: „ Горещата молитва на праведния може да направи доста. “ Яков 5:16.

Ако имате даже малко религия в Бог, то още в този момент започнете да търсите отбрана от зло и заболявания. Тази отбрана несъмнено ще пристигна при вас. Човек би трябвало единствено да се уповава на Господа и да Му се моли! Молете се един за различен, с цел да бъдете изцелени: пламенната молитва може да реализира много… Як. 5 Така заповяда и апостолът и по този начин е и в реалност.

Дори в безнадеждна и безизходна обстановка молитвата към нашия Бог Исус Христос ще ни помогне и ще ни избави от всяко зло и всяка незначителна форма на неговото проявяване!

Сега ви предлагаме молитвата на праведния свети Йоан Кронщадски. Четете я всеки ден, добавяйки я към утринните и вечерните молебствия. Това е огромна мощ и отбрана от Господ Бог за всеки един от нас! Ето тези мощни чудодейни молитвени думи:

Слава на Тебе, Господи Иисусе Христе, Единородни Сине на Безначалния Отец, единствен „ изцеряващ всяка болест и всяка отпадналост у народа “ (срв. Мат. 4:23), тъй като помилва мен, неверния, и ме избави от заболяването ми, като не позволи тя да се развие и да ме умъртви заради моите грехове.

Дари ми, Владико, занапред мощ твърдо да правя Твоята воля, за избавление на окаяната ми душа и за популярност на Тебе, с Безначалния Твой Отец и Единосъщния Твой Дух, в този момент и постоянно и във безконечни времена. Амин.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР