С тилът Y2K продължава да е на мода, а певицата

...
С тилът Y2K продължава да е на мода, а певицата
Коментари Харесай

Дуа Липа изненадва с новата си визия

С тилът Y2K продължава да е на мода, а певицата Дуа Липа беше звездата, която първа стартира по-смело да го постанова още веднъж.

Шарените пръстени и гривни от пластмаса се завърнаха и станаха същински шлагер напролет, а бяха за последно съвременни през 90-те години.

С тях се завърнаха и по-цветните облекла, къси топове и дънки с висока талия.

Певицата постна снимки точно с сходна визия от последното си пътешестване до Мексико и провокира вълна от реакции в мрежата, споделя

Звездата е заложила на бюстие и доста къси панталонки в черно, а ръцете ѝ са отрупани с аксесоари. По 3 огромни пръстена на всяка ръка, както и по няколко пластмасови гривни на китките си.

Парти визията на Дуа е допълнена от супер свежа прическа, с която наподобява като тийнейджърка от близкото минало - с 2 плитки.

На други фотоси звездата е облечена с виолетов пай топ, комбиниран с много забавни панталони с десен и обувки в цвета на горнището.

Междувременно стана ясно, че 25-годишната звезда щe взе участие за първи път във филм.

Пeвицaтa e дaлa cъглacиe дa cтaнe чacт oт нoв филм с рeжиcьoр Мaтю Вoн. Лентата щe е шпиoнcки трилър, а глaвнaтa рoля щe ce извършва oт Хeнри Кaвил. Рoли имат също Брaйc Дaлac Хaуaрд, Брaйън Крaнcтън и Caмюeл Джaкcън.

Плaнoвeтe ca тoвa дa e първa чacт oт oбщo три филмa, само че за ролята на Дуа още не се знае доста.

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Как наподобява дамата на твоите фантазии? - Над 40, пълничка, само че не дебела, с очила, костюм, не е първа хубавица, само че се грижи за… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниТова оповестиха от здравното министерствоБългарските жители в чужбина да гласоподават по пощата с дейна регистрация, предлага министърът на външните работиОчаква се традицията скоро да бъде обновена и в Лондон " Проведохме градивни диалози ", съобщи Тошко ЙордановЗадържани са общо 11 лица, пет от които от БългарияЛятото може да е зелено и освежаващо премеждие в планинатаВ Южното полукълбо в този момент е зима и снеговалежите не са необичайниИзлезе годишният отчет на Държавния департамент на Съединени американски щати за капиталовия климат в страните по светаЗа нападението е упрекнат 30-годишен мъж„ Никой с изключение на Русия няма такива, само че всички желаят да имат “Част от надпреварите към този момент започнаха " Пандемията шокира целия свят: починаха повече от четири милиона души, стабилността на приходите беше подкопана, фамилии и общности - разграничени, банкрутираха предприятия " Освободените членове на Съвета на шефовете не са освободени от отговорностСъдът реши, че това изказване е " експлоататорско, хищническо и евентуално рисково " През последните 20 години българските къмпинги се трансформираха доста  Бойко Р </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР