С темата за мира, като най-важна, започна отворената среща на

...
С темата за мира, като най-важна, започна отворената среща на
Коментари Харесай

Волгин: Надеждите на всички са свързани с „Възраждане“

С тематиката за мира, като най-важна, стартира отворената среща на претендента за евродепутат от „ Възраждане “ Петър Волгин в Бургас. Повече от час журналистът беседва с бургазлии и дава отговор на техните въпроси.

„ Виждате, че в цяла Европа и в целия свят настройките за това, че войната в Украйна би трябвало да се задълбочава и спорът там да се разгаря, стават все по-силни. Иначе, на думи, всички споделят „ Ние сме за мир “. Но постоянно следва едно „ само че “. И това „ само че “ е обвързвано с изпращането на още пари, на още оръжия и може би – на жива мощ. Всичко това е в помощ не на Украйна. Всичко това е в помощ на режима на Зеленски “ , сподели Петър Волгин.

Кандидатът за евродепутат от “Възраждане ” напомни, че той към този момент не е законен президент, тъй като изборите в Украйна бяха анулирани , а неговите пълномощия изтекоха. А единственото нещо, което прави този човек, е да загроби колкото се може повече свои сънародници, уточни Петър Волгин.

Той дава отговор на въпроси, свързани с образованието, с младежите и демографската злополука , с целите му като претендент за евродепутат от „ Възраждане “.

По отношение на образованието, Петър Волгин счита, че се организира целенасочена политика:

„ Децата и младежите биват обучавани в един дух, който няма нищо общо с България. Тях ги образоват не да са българи, тях ги образоват да са жители на света или нещо сходно. И това се прави умишлено, тъй като е по-лесно да контролираш хора, които нямат национална еднаквост, които нямат възприятие за общественост и ударът против религията също е в тази посока. Целта е да се основат човеци, които самии не могат да окажат опозиция. И всичко стартира от чиновете в учебно заведение “ , уточни Петър Волгин.

Надеждите на всички българи са свързани в „ Възраждане “ , няма различен вид, всички други към този момент ги видяхме, заключи претендентът за евродепутат.

„ Възраждане “ са с номер 12 в бюлетините!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

ГЕРБ си направи безвъзмезден избирателен пиар с удълбочаването на пристанище Бургас

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР