Антон Хекимян за движението около НДК: Близо 1,5 млн. лв.

...
Антон Хекимян за движението около НДК: Близо 1,5 млн. лв.
Коментари Харесай

Антон Хекимян за движението около НДК: Близо 1,5 млн. лв. финансов ресурс е изразходван незаконно

Антон Хекимян за придвижването към НДК: Близо 1,5 млн. лева финансов запас е изразходван нелегално
„ Искаме оставката на Васил Терзиев и на зам.-кмета Илиян Павлов. Те са знаели и през вчерашния ден „ Спаси София “ си признаха, че са знаели, че правят противозаконни дейности. Близо милион и половина лв. финансов запас е изразходван нелегално. Това значи корист с власт в изключително огромни размери “, това сподели общинският консултант от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян в предаването „ Денят стартира “ по Българска национална телевизия.
Той разяснява реорганизацията на придвижването в центъра на София, откакто в четвъртък съдът я разгласи за противозаконна.
Първоинстанционният съд е разпоредил да бъдат абсолютно прекъснати дейностите осъществявани от длъжностни лица от Столична община, разпоредени от зам.-кмет по превоз Илиян Павлов по въвеждане на нова непрекъсната организация на придвижването в гр. София по бул. „ Витоша “, бул. “Патриарх Евтимий “ и ул. “Проф. Фритьоф Нансен “ посредством разчертаване на нова пътна маркировка, слагане на пътни знаци, преградителни уреди и така нататък
Според съдът неналичието на настоящ общоприет проект за организация на придвижването
за процесния сектор, както и за цялата община обуславя извод за безпричинно осъществяване на дейности по въвеждане на нова непрекъсната организация на придвижването на посочените местоположения.

„ Решението на съда за придвижването към НДК значи, че без настоящ Генерален проект за организация на придвижването, какъвто София няма от 2017 година, всичко е нелегално “, сподели през вчерашния ден на брифинг общинският консултант от ПП-ДБ Борис Бонев.

Още в четвъртък от ГЕРБ-СДС желаеха оставката на Васил Терзиев  и зам.-кмета Илиян Павлов.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР