С тази мрачна пролет сякаш още по-силно го очакваме това

...
С тази мрачна пролет сякаш още по-силно го очакваме това
Коментари Харесай

15 шопинг находки от Fashion Days за по-вълнуващо и цветно лято

С тази мрачна пролет като че ли още по-силно го чакаме това лято, което ще настъпи публично през този месец. И макар че до скоро даже не смеехме да приберем якетата си, то още с първите дни на юни ни се прииска да извадим всички рокли, поли и цветни аксесоари, с цел да го призовем това блестящо слънце, под което желаеме да блестим в най-хубавите си облекла. Но постоянно се оказва, че дрешникът има потребност от малко възобновяване и когато от Fashion Days разгласят „ Коледа късно “*, ние към този момент задръстваме кошницата си с неустоими шопинг находки. Още една чанта ли? О, не, дори две, тъй като лятото няма да е същото без някоя красива сламена кошница, която не носим единствено на плажа, само че приспособяваме елементарно и в градския си стайлинг, изключително когато измерваме уикенда с пикник в парка или брънч с приятелки.

Но пък тъкмо тази чанта си я представяме с някоя ефирна миди рокля. Цветна, несъмнено! Въпреки че и мини дължините ни изкушават, изключително в случай че фигурата ни го разрешава. Тогава заменяме кецовете с елегантни сандали на ток, наложително в ослепителен цвят, с цел да се получи още по-свеж и безоблачен стайлинг, съвършен за някое градинско празненство.

Запазваме цветната вълна, изключително в случай че е в настоящото розово (все отново всички чакаме кино лентата „ Барби “ този юли), даже и за офиса, когато комбинираме грациозен разкроен панталон с тишърт или риза. Красивите поли от коприна в комбиниране с топ също са алтернатива, изключително в случай че след работа ни чака някакво по-елегантно събитие.

Но защото през лятото най-вече си мечтаем за плаж, море и свежи коктейли, нямаше по какъв начин да не включим в днешната си селекция и бански. И по-точно се спряхме на задачите модели, които не излизат от мода, още повече, че са подобаващи за съвсем всички видове фигура. Но до момента в който този на Ted Baker е по-женствен и в пъстър принт, то неоновото лилаво на банския на HUGO е онази щипка смелост, от която плажния ни стайлинг се потребност понякога. Добавяме му къси дънкови панталони и се насочваме на празненство под звездите, с цел да танцуваме боси в пясъка. Но такова е лятото – изважда ни от обувките и ни дава това неспокойствие, поради което го чакаме толкоз нетърпеливо!

*Кампанията е годна за посочените „ Коледа късно " селекции и се организира в интервала от 18:00 ч. на 06.06.2023 г. до 21.06.2023 г. или до привършване на наличните количества. Някои продукти са с остатъчни бройки.

С поддръжката на Fashion Days

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР