С тъпан, гайди и народна музика бяха посрещнати Румен Радев

...
С тъпан, гайди и народна музика бяха посрещнати Румен Радев
Коментари Харесай

НА ЖИВО С гайди и Моцарт посрещнаха Румен Радев в Пловдив СН...

С барабан, гайди и национална музика бяха посрещнати Румен Радев и Илияна Йотова пред общината в Пловдив, където двамата закриват кандидат-президентската си акция. Да ги приветстват пристигнаха близо хиляда техни симпатизанти. Сред тях имаше последователи на " Промяната продължава " и Българска социалистическа партия. Бивши сътрудници на Радев от авиобазата в Граф Игнатиево също бяха на площада, с цел да поздравят тогавашния си пълководец. С възгласи и овации шествието пое по Главната улица. То ще продължи до площад " Съединение ", където Румен Радев и Илияна Йотова ще дадат къс брифинг.

По време на шествието пък уличният музикант Георги, прочут като пловдивския Моцарт, изсвири една соната на Радев, който не спря да получава цветя и да раздава подписи.



Решението Радев и Йотова да закрият акцията си в Пловдив е на техния щаб, а за него е оказал помощ положителният резултат на първия тур, когато за сегашните стопани на " Дондуков " 2 гласоподаваха над 53% от пловдивчани, отишли до урните. За съпоставяне - в страната Радев и Йотова събраха 49,42% на първи тур.


Преди да дойде под тепетата, двойката посети Копривщица.





В Пловдив Радев и Йотова бяха посрещнати на площада пред общината. Там са и водачите на " Продължаваме промяната " Кирил Петков и Асен Василев, дружно с още симпатизанти на президента и партията победител на последния избор.



Петков и Василев беседват с пловдивчани и раздават подписи.

Снимки Наташа Манева и Диана Гечкова
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР