С решение на правителството партия Продължаваме промяната“ получава правото на

...
С решение на правителството партия Продължаваме промяната“ получава правото на
Коментари Харесай

Продължаваме промяната получи държавни имоти за централа и офис в София

С решение на държавното управление партия „ Продължаваме промяната “ получава правото на прилагане на два държавни парцела в София - един за реализиране на административните потребности на централното управление на партията, както и един за локалната конструкция в столицата.

Решението е според Закона за политическите партии.

Единият парцел е в постройка на ул. „ Христо Белчев “ № 8, а вторият - на бул. „ Витоша “ № 12.

„ Продължаваме промяната “ дава отговор на " законоустановените предпоставки за основаване на безплатно право на прилагане върху парцелите - частна държавна благосъстоятелност за период от 10 години или до момента в който дава отговор на законовите условия за тяхното прилагане ", обясниха от Министерския съвет.

Партията е заявила, че разполага с нужния финансов запас за стопанисване на парцелите и те няма да бъдат преотдавани чартърен и преотстъпвани за прилагане, както и че в тях няма да бъде реализирана икономическа активност.

В решението на Министерския съвет е планувано регионалният шеф на област София да създаде механизъм за надзор, посредством който да реализира периодически инспекции за осъществяването на изискването, при което се дават парцелите, както и да ползва плануваните в Правилника за използване на Закона за държавната благосъстоятелност наказания - при положение на несъблюдение.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР