С разцъфването на пролетните растения, все повече се радваме на

...
С разцъфването на пролетните растения, все повече се радваме на
Коментари Харесай

Живот, озарен от страст с новия чувствен аромат Si Passione ÉCLAT

С разцъфването на пролетните растения, от ден на ден се радваме на свежестта на ароматите. Точно в този специфичен миг от годината, Giorgio Armani улавя пристрастеността на дамите към новата актуализирана виталност с още повече пристрастеност. Armani показва Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM – нова, очебийно сияйна версия на емблематичния дамски мирис Sì. Улавяйки настроението на смелата, модерна женственост, Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM припомня за искрящата мощ на пристрастеността, която озарява живота и го изпълва със смисъл.

Пуснат на пазара през 2013 година, Sì е ода за самостоятелния дух и изтънчеността на дамите, а с напредването на технологиите, производството прегърна новите екологични стандарти с грижа за природата с стабилно ръчно извличане на суровините, който резервира естествения цикъл на продукта.
 Асен Василев: Мачът, в който някой ни изнудва, завърши 27 апр 2022 | Ако войната пристигна на нашия предел, ще отблъснем агресора. Мачът, в който някой се пробва да ни насилва, да ни...
Съвременен шипров мирис, Sì се характеризира с телесния цвят. През 2018 година към линията Sì се причисли Sì PASSIONE. Плодов, флорален мирис, който показва нов взор върху духа на Sì през призмата на пристрастеността, Sì PASSIONE има кондензиран, бездънен червен колорит. През 2021 година Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM, флорален розов мирис, отразява ведрото въодушевление, което дефинира аромата със своето транспарантно рубинено алено.

Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM извиква пристрастеността, която въодушевява хората да разкриват своите мощни страни и да се изправят пред света с прелест и самостоятелност. Със своя принцип да споделя „ Sì на пристрастеността “, Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM припомня за духа на яркия дръзновен живот, огрян от пристрастеност и с отговорност към преработването на опаковките и шишетата за по-дълга приложимост на материалите, вложени в производството. Освен това, ароматите и съставките са био-добивани от изобилни минерали от натурален повтаряем развой.

SÌ PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM разкрива нова, искряща страна на присъщия мирис Sì PASSIONE. Името Éclat – в превод „ искра “ – символизира искрящите нотки на аромата, от освежителен бергамот до явен, лъчезарен акомпанимент касис, преливащи в нотки роза. Този лъчезарен мирис, който принадлежи към групата флорално-розови аромати, съдържа голям брой устойчиви съставки, добити отговорно. Бергамот от Калабрия, Италия придава на аромата неговото разпознаваемо чувство за сияние; роза Дамасцена от Испарта, Турция; и висококачествена инфузия бурбонска ванилия от Мадагаскар. Устойчивото извличане на тези съставки е израз на уважението, което изпитва стилната къща към природата.

Създаден от Julie Massé (MANE), която сътвори и истинския мирис Sì PASSIONE, Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM разкрива искрящи връхни нотки на бергамот, придобит по резистентен метод в Калабрия, Италия, със пресен, апетитен цитрусов мирис, направен за Giorgio Armani. Елементът се съчетава с яркия акомпанимент на касис, който придава на аромата спомагателна искряща прохлада и разкрива нова, озаряваща зелена интерпретация на присъщия за ароматите Sì плод.

В сърцето на аромата са две пленителни розови нотки, които припомнят на два разнообразни, само че допълващи се аспекта на женствеността. Роза Сентифолия, брана на ръка в района Грас във Франция, капсулира в нотка мек, пудрен, пастелен резултат, който се слива с мирис на лимон и предпазлив намек за пипер. Съчетана с роза Дамасцена, отгледана посредством виновни устойчиви процеси и донесена от Испарта, „ града на розите “ в Турция, показва богатия мекушав темперамент на това цвете.

Базата на аромата е формирана от бял мускус, който придава на аромата чисто, меко и чувствено чувство, до момента в който висококачествената инфузия бурбонска ванилия от Мадагаскар основава топъл, успокоителен резултат, който е по едно и също време пристрастяващ и лют. Лек и пресен мирис, който обгръща с мекост.

Висококачествената инфузия бурбонска ванилия от Мадагаскар е плод на устойчива виновна стратегия, основана в поддръжка на локалните общности. Устойчивият рандеман на мадагаскарска ванилия в границите на взаимната стратегия с Неправителствени организации Fanamby се концентрира върху доставчиците, които обезпечават надеждна работа и приходи на уязвимите локални общности, и разнообразява източниците на доход в района, насърчавайки производителите да отглеждат ориз и кафе наред с ванилия. Тази стратегия също по този начин обезпечи възобновяване на 150 хектара мангрови гори в Мадагаскар, с което пази биоразнообразието в района и съгласно изчисленията носи изгоди за минимум 30% от дребните земеделци в региона.

ФЛАКОН В ОГНЕН РУБИНЕН НЮАНС

SÌ PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM се показва в емблематичния характерен флакон на Sì, чието транспарантно стъкло е облечено в лъчезарен рубинено червен външен лак. Отразявайки сияйния резултат на аромата, искрящо аленият флакон свети като драгоценност под светлините. Флаконът се отличава с логото на SÌ PASSIONE в емблематичния златист звук, до момента в който върху наситено алената външна кутия на аромата то се появява в нов червено-оранжев колорит.

Гланцовата черната капачка с форма на камъче, присъща за ароматите Sì, и изтънченият златист пръстен към флакона, му придават грациозност. Флаконът на SÌ PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM свети като драгоценен камък – мигане за метода, по който пристрастеността може да озари живота.

КОЛЕКЦИЯТА Sì

След представянето на DE PARFUM, сбирката аромати Sì към този момент се състои от пет неповторими и изтъкнати аромата, всеки от които отразява друга страна на визията за женствеността на Sì:

Sì EAU DE PARFUM
Sì EAU DE PARFUM INTENSE
Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM
Sì PASSIONE EAU DE PARFUM
Sì PASSIONE EAU DE PARFUM INTENSE

Със съдействието на Armani Beauty.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР