С равенство 2:2 завърши срещата от 16-ия кръг на Първа

...
С равенство 2:2 завърши срещата от 16-ия кръг на Първа
Коментари Харесай

"Локо" София и ЦСКА 1948 не се победиха в мач с 4 гола

С тъждество 2:2 приключи срещата от 16-ия кръг на Първа футболна лига сред " Локомотив " София и ЦСКА 1948. " Железничарите " два пъти повеждаха в резултата, само че в последна сметка гостите стигаха до тъждество и двата отбора си разделиха по 1 точка.

В края на срещата се стигна до комична обстановка, откакто основният рефер Ивайло Стоянов се контузи и беше сменен от своя помощник Васимир Ел-Хатип.

Снимка: Lap.bg

В 14-ата минута гостите позволиха неточност в отбрана. Топката стигна до Божидар Кацаров, Симеон Петров влезе остро в краката му и съдията Ивайло Стоянов отсъди дузпа. Зад топката на бялата точка застана Октавио, който стреля мощно и прати топката в долния десен ъгъл на Даниел Наумов - 1:0.

Снимка: Lap.bg

Предимството на " Локо " търпя единствено 5 минути. След хубаво разиграване в центъра, топката стигна до Крум Стоянов на лявото крило. Той центрира по земя паралелно на голлинията. В наказателното поле Георги Русев се беше измъкнал от отбраната на домакините и с десния крайник прати топката в мрежата.

Снимка: Lap.bg

В продължението на първото полувреме Лолала съумя да направи прекрасен рейд по дясното крило и подаде на Александров на точката на дузпата. Той не се овладя добре топката, само че с второто си допиране я прати в мрежата на ЦСКА 1948.

До ново тъждество се стигна в 58-ата минута, когато гостите получиха право да изпълнят директен свободен удар Ивайло Чочев стреля, като топката рикошира от главата на Георгиос Кацикас, той не съумя да избие и резултатът стана 2:2.

Снимка: Lap.bg

Така ЦСКА 1948 остана на 10-о място във краткотрайното класиране, а " Локо " София е на 11-та позиция.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР