„С протеста дадохме урок по демокрация, самодостойнство, самоуважение, чест и

...
„С протеста дадохме урок по демокрация, самодостойнство, самоуважение, чест и
Коментари Харесай

Костадинов: Ако сертификатът не бъде премахнат, ще влезем и в НС, и в МС


„ С митинга дадохме урок по народна власт, самодостойнство, самоуважение, чест и героизъм “, разгласи водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов във видеобръщение във „ Facebook “.

Той е под карантина поради КСНС при президента, след който се оказа, че Никола Минчев е позитивен за ковид. Така и наличието му на вчерашния митинг беше единствено виртуално.

„ Даваме период на премиера Кирил Петков 10-14 дни, в които да сътвори работна група, която да направи оценка на успеваемостта на документа “, споделя Костадинов.

Той се закани, че в случай че документът не бъде отстранен, с митинг „ Възраждане “ ще нахлуят освен в Народното събрание, само че и в Министерския съвет.

„ Ситуацията с Никола Минчев сподели, че зеленият документ не пази. Държавата прокарва насилствена имунизация с него, което е предпоследна крачка преди наложителната “, сподели Костадинов.

„ Много публицисти в България към този момент одобряват зеления документ като даденост. После се оплакват, че видиш ли против тях имало експанзия. Ние със мощ трябваше да получим правото да приказваме пред цялата общност “, разяснява още водачът на „ Възраждане “ по отношение на митинга през вчерашния ден, на който бяха нападани публицисти, в това число - от bTV.

„ Властта се уплаши доста, те се сблъскаха с националния яд “, сподели още той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР