С проектно предложение, подадено от Община Стамболийски пред Държавен Фонд

...
С проектно предложение, подадено от Община Стамболийски пред Държавен Фонд
Коментари Харесай

Стамболийски кандидатства с проект за ремонт на път

С планово предложение, подадено от Община Стамболийски пред Държавен Фонд “Земеделие ” по подмярка 7.2, администрацията кандидатства за финансиране на реорганизация на пътя Ново село – Куртово Конаре и частта пред “Монди ”, която е част от ул. “Стефан Стамболов ”.

Пътят Ново село – Куртово Конаре е с дължина на правата 2140 метра, частта от пътя, която свърза град Стамболийски и село Триводици /участъка пред Монди/ е с дължина 193,67 м.

Проектът ще е на стойност 2 933 651.08 лв. без Данък добавена стойност.

Предвижда се реконструкцията да обхване следните действия: пътната настилка ще бъде реконструирана по метода на “студено преработване “, като ще бъдат положени два пласта с асфалт.

Ще бъдат завършени банкети по цялата дължина на пътя Ново село-Куртово Конаре и сектора от ул. “Стефан Стамболов ”, както и са планувани планови решения за отводняване и създаване на откоси и тротоар в избрани сектори.

Това ще е следващият план, финансиран от Държавен фонд „ Земеделие “, след сполучливо изпълнените планове за улици в Стамболийски, междуселищни пътища, ДГ „ Пролет “ – Ново село и физкултурния салон на СУ „ Отец Паисий “ – град Стамболийски, който е в развой на строителство.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР