С приятелките можем да споделяме всичко, те са до нас

...
С приятелките можем да споделяме всичко, те са до нас
Коментари Харесай

7 причини защо се нуждаем от правила с приятелките

С приятелките можем да споделяме всичко, те са до нас в положително и неприятно, в това число и споделят любовните ни терзания. Накратко казано – просто не можем без тези хора и това е ужасно. За да работи едно другарство обаче, е значимо да се следват някои правила.

Добре, може би се питате за какво са всички тези правила? Дали те са просто приказен набор от насоки, или имат по-дълбоко значение в гоблена на женското другарство?

Истината е, че разпоредбите на момичешкия кодекс не са просто досиета и забрани. Те са градивните детайли на мощни, устойчиви и смислени връзки.

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Така че, дами, в този момент ще ви разкрием някои от аргументите за какво е значимо да има правила в връзките ви с приятелките ви.

Предотвратява недоразумения

Ясните правила с приятелките ви оказват помощ да се избегнат тези сложни недоразумения, които могат да прераснат в съществени спорове. Помислете за времето, когато едно просто неразбирателство по отношение на рокля назаем докара до едноседмична студена война сред вас.

Момичешкият кодекс, като слага ясни упования, оказва помощ за превъзмогването на тези евентуални клопки.

Изгражда доверие

Доверието е в основата на всяка мощна връзка, а разпоредбите на момичешкия кодекс спомагат за неговото подсилване. Когато приятелките се придържат към тези правила, като да вземем за пример да пазят секрети или да се появяват, когато е значимо, това укрепва доверието посред им. Помнете, че това е дълготраен развой и не може да стане за ден или два, само че е належащо надалеч по-малко време, с цел да бъде разрушено доверието, градено с години. Затова е значимо да следвате това предписание с приятелките си, а и въобще с хората в живота ви.

 

 

Насърчава уважението

Уважението към границите, персоналното пространство и избора е сериозен аспект на момичешкия кодекс. Става дума за признание и ценене на границите и желанията на другия, като да вземем за пример когато сте почели решението на приятелката си да не се срещате незабавно след раздялата й, макар че сте мислили друго. Може би в тази ситуация просто й би трябвало време и желае да бъде сама, по тази причина би трябвало да уважите решението й.

 Какво да вършиме, в случай че приятелката ви излиза с индивида, който харесвате; с приятелките 7 аргументи за какво се нуждаем от правила с приятелките

Насърчава съпричастността

Правилата на момичешкия кодекс предизвикват да се поставите на мястото на приятелката си, което спомага за съпричастността.

Когато другар минава през сложен интервал, момичешкият код ви подтиква да деянията схващане и поддръжка, както когато приятелката ви загуби работата си и вие бяхте там, с цел да я изслушате.

Култивира подкрепяща среда

Силният набор от правила на момичешкия кодекс основава подкрепяща и подхранваща среда. Подобно на защитна мрежа от другари, които са разполагаем при положение на потребност, без значение дали става въпрос за прочувствена поддръжка или помощ при решение на на практика въпроси, разпоредбите на момичешкия кодекс затвърждават възприятието за общественост, от което всички ние се нуждаем, с цел да се усещаме задоволени.

 

 

Подобрява връзката

Поддържането на правила в връзките с приятелките ви предизвиква откритата и почтена връзка, като това понижава вероятността от струпване на неодобрение.

 5 хрумвания за среща с най-хубавите ви приятелки; с приятелките 7 аргументи за какво се нуждаем от правила с приятелките

Случвало ли ви се е да проведете открит диалог с приятелките си за това, че се чувствате подценена? Ако е по този начин, това евентуално е довело до по-силно съгласие сред вас и тях, нали? Това е момичешкият кодекс в деяние.

Укрепва връзките

Придържането към момичешкия кодекс може доста да укрепи връзките с приятелките ви Споделените прекарвания и взаимното почитание, съгласно него, задълбочават връзката. Когато знаете какво да очаквате от даден човек, може да разчитате на него в хубави и не толкоз приятни моменти, като знаете, че той постоянно ще бъде до вас и ще ви поддържа.

Отношенията с приятелките са най-важните, които всяка жена построява в живота си. Причината е, че с времето тези хора се трансформират в част от фамилията, даже и да не са кръвни родственици. Затова, в случай че имате същински другари, просто ги пазете и ценете, както те вършат с вас.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР