С пристигането на есента се появява не само промяната на

...
С пристигането на есента се появява не само промяната на
Коментари Харесай

16 находки от Zara, които ще носим цяла есен

С идването на есента се появява освен смяната на цветовете в природата, само че и опцията да създадем освежителни промени в нашия дрешник. Този сезон ни носи ентусиазъм да преосмислим и възобновим стила си, да прибавим нови и вълнуващи детайли към облеклата си и да се усещаме съвременни и настроени за сезонните провокации. 

Споделяме ви 16 находки от Зара, които се вписват идеално в есенния ни жанр, елегантни и комфортни, които са подобаващи както за офис среда, по този начин и за неофициални излизания с другари или семейство. Независимо дали търсите топли и уютни дрехи за студените дни или стилни акценти, които да внесат прохлада в дрешника ви, има за всеки по нещо.

Бежовият шлифер: Този топъл и комфортен шлифер е съвършен за студените дни. Носете го с дънки и черни ботуши за всекидневен жанр или го комбинирайте с миди пола и мокасини за по-елегантен тип.

Черните ботуши и мокасини: Черните ботуши са извънредно универсални и могат да се носят както с дънки, по този начин и с дълги трикотажни рокли или черна къса рокля за по-елегантни събития. Мокасините също са стилна алтернатива за ежедневни обувки.

Дългата трикотажна рокля в черно и бяло: Тази рокля е съвършена за офис среда и студени дни. Съчетайте я с черни мокасини или черни ботуши и прибавете плетена жилетка за повече топлота.

Чантата през рамо в цвят кафяв: Тази кафява чанта е отличен акцент към вашия тоалет и може да бъде носена както с ежедневни, по този начин и с по-елегантни дрехи.

Черната къса рокля с капси и кола: Идеална за празненство или излизане с другари. Добавете черни мокасини и сте подготвени за вечеря или разходка.

Плетената жилетка в черно и бяло: Тази жилетка може да бъде поставена върху дългата трикотажна рокля или съчетана с карго панталон и бяла къса риза за стилна офис визия.

Структурираното сако с двуредно закопчаване в бяло: Идеално за офис среда или по-официални мотиви. Съчетайте го с черни дънки или миди пола за самоуверен и моден тип.

Карго панталонът: За по-спортен и удобен жанр, комбинирайте карго панталона с миди пола и черни мокасини.

Сивите дънки: Сивите дънки са отличен избор за многообразие. Носете ги с бяла къса риза и черни мокасини за съвременен и пресен тип.

Бялата къса риза: Тази риза е класика и може да бъде съчетана с на практика всевъзможен тип бельо. Носете я с карго панталони, дънки или миди пола.

Миди полата от еко кожа в бежов цвят: Тази пола прибавя текстура и жанр към вашето облекло. Носете я с черна трикотажна рокля или със структурираното бяло сако.

Разгледайте повече в галерията.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР