С приемането на антикорупционното законодателство ще изпълним една от най-важните

...
С приемането на антикорупционното законодателство ще изпълним една от най-важните
Коментари Харесай

Акад. Николай Денков: Очаквам лидерска среща между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС през следващата седмица

„ С приемането на антикорупционното законодателство ще осъществим една от най-важните задания за тази година. Очаквам в идващите няколко дни то да бъде признато на второ четене от Народното събрание “, съобщи министър-председателят акад. Николай Денков пред медии в Китен.

Той заяви, че през идната седмица се чака лидерска среща на политическите сили, които поддържат кабинета.

 

" Очаквам да има лидерска среща сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС през идната седмица ", сподели Денков.

По отношение на въпроса дали Алексей Петров е взел участие в основаването на държавното управление, министър председателят беше безапелационен: „ Алексей Петров не е взел участие в основаването на държавното управление. Аз участвах в основаването на държавно управление, знам по какъв начин съм избирал министрите, знам по какъв начин сме ги обсъждали “.

 

Името на Алексей Петров не съм го чувал въобще по време на полемиките за държавното управление. Задайте тези въпроси към хората, които загатват това име, сподели акад. Денков.

 

На въпрос какво, съгласно него, е имал поради водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, акцентирайки през днешния ден, че Алексей Петров е оказал помощ с логистика за съставянето на държавното управление, министър-председателят отговори: „ Нямам визия. “

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР