С претенции към съдийските отсъждания завърши дербито между ЦСКА и

...
С претенции към съдийските отсъждания завърши дербито между ЦСКА и
Коментари Харесай

"Левски" и ЦСКА се обединиха около теза за "безобразни съдийски грешки"

С искания към съдийските отсъждания приключи дербито сред ЦСКА и " Левски " от 30-ия кръг в Първа лига. Двубоят сред червени и сини не излъчи победител след 0:0, а ръководителите и на двата отбора оповестиха, че реферът Станислав Тодоров е направил доста неточности.

Претенциите на ЦСКА са за три обстановки. Едната е за игра с ръка на Нуно Рейш, а другата пристигна при противоречиво присъждане на засада на Жоржиньо. Тогава нападателят на алените беше и повален от Луи Нганиони. Секунди по-късно французинът също игра с ръка в наказателното поле.

" Мисля, че загубихме две точки. Играхме добре, контролирахме мача, само че не ни разрешиха да го спечелим. Любослав Пенев не разяснява съдиите, тъй като не го питаха за тях. Много положително съдийство съгласно " Диема ". Кое е положителното съдийство? Няма засада, а има дузпа. Левият бек играе с ръка в наказателното поле. Това на всички места се свири дузпа ", сподели шефът на алените Стойчо Стоилов след срещата.

" Съдията си свири мача за еднакъв. Как да няма наклонност против ЦСКА? Ще изкараме едно видео от тези два мача с " Левски " и " Ботев ", с цел да видите. Грешки, грубости ".

Според Стоилов това е основен миг в борбата за купата и напомни кой тим има изгода от полученият резултат в дербито.

" Не знам какво би трябвало да стане, с цел да ни свирят дузпа ", добави халфът на алените Кристиян Малинов.

Изпълнителният шеф на сините Павел Колев дефинира резултата като подобаващ, само че призна за неточности в двете направления.

" В последна сметка се получи подобаващ резултат, макар че от позиция на съдийските отсъждания имаше безобразни такива и в двете направления. И двата тима имат съображение да бъдат гневни на реферите. Имаше безобразни неточности и от основния арбитър, а и от помощниците му. Те можеха да претендират за неотсъдени неща в тяхна изгода, ние също ", сподели Колев.

Директорът на " Левски " открои позитивните неща при сините. Той приказва за все по-нарастващото наличие на юноши в титулярния състав.

Фотогалерия: Много борба и малко футбол в дерби №3 сред ЦСКА и "Левски " >
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР