С празнична литургия, отслужена от Варненския и Великопреславски митрополит Йоан

...
С празнична литургия, отслужена от Варненския и Великопреславски митрополит Йоан
Коментари Харесай

УМБАЛ "Св. Марина" - Варна отбеляза патронния си празник

С празнична литургия, отслужена от Варненския и Великопреславски митрополит Йоан и музикално-артистична стратегия означи патронния си празник 17 юли УМБАЛ „ Св. Марина “ - Варна. Гостите бяха посрещнати под звуците на духовата музика на военноморските сили в парка пред южния вход на лечебното заведение.

Изказана бе благодарност към целия колектив на лечебното заведение за силата, за волята и дисциплината, проявени при осъществяване на служебните им отговорности в изключителната епидемиологична конюнктура, подбудена от Коронавирус –19, се споделя още в прессъобщението на болничното заведение.

Изпълнителният шеф проф. доктор Силва Андонова поздрави присъстващите и награди с почетна грамота и плакет проф. доктор Радослав Радев, доцент доктор Йордан Радков, Мария Маринова и Зинаида Иванова за безупречната работа, реализирани високи резултати, потвърдени почтеност, преданост, безрезервност, персонална ангажираност и професионализъм при осъществяване на трудовите им отговорности.

Тази година УМБАЛ „ Света Марина “ - Варна празнува и 35 години от своето основаване.

По време на празничната стратегия на сцената се качиха надарени деца на чиновници, дребни пациенти, които се лекуват в болничното заведение, студенти от танцовия отбор на Медицински университет – Варна, лауреати от голям брой национални и интернационалните певчески състезания за деца, пациенти и другари на УМБАЛ „ Св. Марина “, студенти, чиновници и преподаватели. Най-малките посетители на празника се забавляваха с доста игри, балони, клоуни и работилничка за хвърчила.
Снимки: УМБАЛ „ Света Марина “ - Варна
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР