С правилата за избор на гуверньор на БНБ управляващите отново

...
С правилата за избор на гуверньор на БНБ управляващите отново
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: С правилата за избор на гуверньор на БНБ управляващите демонстрират своята несъстоятелност

С разпоредбите за избор на гуверньор на Българска народна банка ръководещите още веднъж показват безспорната си неплатежоспособност, съобщи депутатката Десислава Атанасова, ръководител на парламентарната група на ГЕРБ-СДС.

" Очевидно е, че партиите от болшинството не могат да излъчат обща кандидатура. “ – разяснява тя в профира си във Facebook.

Его какво още написа тя:

Очевидно е, че за претендентът на Политическа партия условията за заемането на поста са непостижими и се пробват да ги заобиколят, както направиха при избора на ръководител на КЕВР.

Очевидно е, че евентуално Има Такъв Народ ще предложат Любомир Карамански за гуверньор на Българска народна банка, който към този момент седмица обществено декларира, че го " поучават " да се откаже.

Очевидно е, че Българска социалистическа партия и Демократична България са потънали в безмълвие - очевидно чакат различен незает пост.

Сегашният гуверньор на централната банка Димитър Радев беше определен по време на ръководство на ГЕРБ.

Той получи поддръжка както от болшинството, по този начин и от опозицията.

Никой не слага под подозрение професионалните му качества и ескпертиза, интернационалното му утвърждение, престиж и учебен ценз.

Трудно е да прескочите високата летва, сътрудници от братството на " почтените ", а като виждам " кадровата Ви банка ", наподобява невероятно!

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР