С постановление на наблюдаващ прокурор от Районна прокуратура – Търговище

...
С постановление на наблюдаващ прокурор от Районна прокуратура – Търговище
Коментари Харесай

Задържаха мъж от село Беломорци, след като осуетил полицейска проверка и нанесъл лека телесна повреда на полицай

С разпореждане на наблюдаващ прокурор от Районна прокуратура – Търговище С.Д. на 21 години от село Беломорци е арестуван за период до 72 часа във връзка със случай на  незаконно разстройване на орган на властта да извърши отговорностите си по работа и нанасяне на лека телесна щета на полицейски чиновник. Той е притеглен към наказателна отговорност за две закононарушения – по член 270, алинея 1 и член 131, ал 2, т. 4 от Наказателен кодекс. Мъжът е арестуван като обвинен по отношение на бързо произвеждане, стартирано на 20 септември 2022 година.

Ден по-рано младият мъж карал по улица в регионалния град. Тъй като негов другар решил да пазари, той спрял автомобила си на неразрешено за това място. Действията му били видяни от патрулиращ полицейски екип, който подхванал дейности за осъществяване на инспекция. С.Д. бил помолен да даде документите си за инспекция. Вместо това обаче, той внезапно потеглил в опит да осуети полицейските дейности, блъснал с предната част на автомобила си един от служителите на реда, причинявайки му лека телесна щета, и избягал.

Работата по бързото произвеждане продължава под управлението и надзора на Районната прокуратура в Търговище. Предстои в съда да бъде импортирано искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.

С.Д. е направил действието в изпитателен период по предишно наказание за закононарушение по член 343б, алинея 1 от Наказателен кодекс – ръководство на МПС след приложимост на алкохол с централизация над 1,2 на хиляда.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР